10 pași de a deveni un jucător profesionist de fotbal

10 pași de a deveni un jucător profesionist de fotbal

Dacă te gândești să devii un jucător de fotbal profesionist, informația de mai jos îți va fi la sigur de folos. Iată pașii esențiali pe care trebuie să-i întreprindeți în călătoria dvs. spre tărîmul fotbalului.

Ca adolescent, visul meu s-a împlinit uitîndu-mă la Chelsea la Stamford Bridge. Cînd  aveam 16 ani, mi-am dat seama că am vrut să fiu unul dintre acei jucători de pe teren. Acest lucru s-a întîmplat mai târziu decât la majoritatea, dar am fost hotărât să devin un jucător de fotbal profesionist. La acea vreme nu aveam experiență sau conexiuni de nivel înalt și am avut o poveste lungă, a durat ani de zile până la nivelul profesionist necesar și de atunci am jucat în Ungaria, Scoția, Australia și, cel mai recent, Țările de Jos.

Am învățat o sumedenie de lucruri extrem de importante despre ceea ce este necesar pentru a devein un jucător de performanță, deci dacă vă gândiți să deveniți un jucător de fotbal profesionist, citiți sfaturile de mai jos! Iată primii 5 pași pe care trebuie să îi faceți.

Pasul 1: trebuie să aveți o motivație foarte puternică

Dacă doriți să deveniți un jucător profesionist de fotbal pentru bani sau faima, atunci nu vă atîrnați față de joc ca și distracție. Trebuie să aveți un fel de unitate și pasiune de un nivel superior, mai mult decât să cîștigul banilor. Pentru a avea un fel bază și determinare pentru a trece prin toate stresurile, coborâșurile și presiunile de a juca în mod profesionist, trebuie să aveți o adevărată iubire pentru joc sau pur și simplu veți sfârși prin a fi foarte nefericit. De exemplu, m-ar interesa mai puțin cît am fost plătit jucînd la Chelsea, dar experiența antrenamentelor la cei mai buni jucători și accesul la facilități de top, cum ar fi, jocuri în fiecare săptămână pe stadioane mari, ar înlocui orice salariu. Care este motivația ta?

Pasul 2: Antrenamente de 10.000 de ore

Studii recente au constatat că cheia succesului în orice domeniu este practicarea unei sarcini specifice pentru un total de aproximativ 10.000 de ore. Prin urmare, un jucător trebuie să se pregătească și / sau să joace fotbal timp de cel puțin 10.000 de ore înainte de a ajunge la statutul de „clasă mondială”. Sunt în jur de 3 ore pe zi, 20 de ore pe săptămână timp de 10 ani.

Pasul 3: Antrenamentul inteligent

Antrenamentul inteligent este la fel de important, dacă nu mai important decât antrenamentul dificil. În cursul formării în echipă, urmați ceea ce antrenorul dorește să facă cu echipa, dar nu ceea ce trebuie să vă antrenați ca jucător individual. Fiecare jucător are propriul set de abilități unice, motiv pentru care este extrem de important să te antrenezi pe cont propriu sau cu grupuri mici, astfel încât să îți poți îmbunătăți punctele slabe și să-ți creezi forța, a doua natură. Am creat un program care să-i ajute pe jucători să treacă pe cont propriu.

Pasul 4: Credeți că puteți obține ceea ce v-ați propus

Antrenorii spun că nu ești destul de bun, făcând greșeli și jucători strigă și țipă la tine. Acesta este un eveniment de zi cu zi în fotbalul profesionist și trebuie să aveți o încredere profundă pentru a trece prin toată negativitatea pe care o veți întâlni. Această credință trebuie să vină de undeva. În cazul meu, m-am uitat mereu la jucători pe care i-am știut că erau la standarde profesionale și credeau că „dacă ar reuși, vor putea să o facă”. Am o credință înrădăcinată în formula: credința + munca grea (adică munca inteligentă) + persistența = succesul. Pentru a deveni un jucător de fotbal profesionist, aveți nevoie de un fel de credință în care credeți că puteți mișca munți.

Pasul 5: Creați un videoclip” ucigător”

Un videoclip promoțional al dvs., în aceste zile din epoca modernă a internetului de mare viteză și YouTube, este esențial pentru a obține cât mai mult interes posibil. Dacă aveți un videoclip bun care facilitează evaluarea de către utilizatori a abilităților dvs., este mai ușor să obțineți ocazii de antrenamente cu echipele. Ca agent care la descoperit pe Messi, Josep Maria Minguella a spus: „Am descoperit Leo Messi printr-un video”. Printr-un video de zece minute, filmat cu o cameră video HD, am primit peste 120.000 de dolari + ofertele de burse și mi-a ajutat să merg la probe cu multe cluburi. Rugați familia sau prietenii să vă filmeze antrenamentul cînd jucați și asigurați-vă că calitatea videoclipului este excelentă.

Deci, aceștia sunt primii 5 pași spre a deveni jucător de fotbalul profesionist la care visați să deveniți. Mult noroc în călătoria dvs.!